Mikä on Pullanketo Dark?

Tästä osiosta löydät taianomaisimmat tuotteemme! Dark-tuotteita löytyy valmiina verkkokaupasta vain satunnaisia yksittäiskappaleita, mutta mieluummin valmistan tuotteet toiveesi mukaan. 
Tule rohkeasti tutustumaan kristallien, chakrojen, astrologian ja magian maailmaan! Tai mikäli noituudet ovat sinulle ennestään tuttuja juttuja, tulet varmasti löytämään kaipaamasi kristallikynttilät, loitsupurkit, korut sekä muut maagiset tarvikkeet tältä sivulta.

Tuotteita

Kristallikynttilä mega

Tämä valtava, 885 grammaa painava, halkaisijaltaan 13cm mittainen soijavahakynttilä sisältää 350 grammaa soijavahaa, laventelia, puna-apilaa, ruusukvartsihippuja sekä ametistin. Kynttilään saa valita värin, tuoksun, aidon kristallin tai useita sekä "mausteet". 

Tuikkualusta

Mineraalihartsista valmistetussa alustassa on paikat viidelle tuikulle, jotka kuuluvat myös pakettiin. Saat valita soijavahatuikkujen värit ja tuoksun, sekä itse alustan värimaailman. Glitteriä siihen silti taatusti tulee.

Loitsupullo

Loitsupullon saat valita joko käyttötarkoituksen perusteella tai mitä vaan satut pulloon haluamaan. Valittavana on useita vaihtoehtoja aidoista kristalleista sekä kuivista yrteistä, mausteista ja kasveista. 

Soijavahahahmot

Tavallisesta verkkokaupasta saatavat hahmot ovat saatavilla nyt myös mustassa värissä. Valmistettu soijavahasta.

Kristallikynttilä pienempi

Mattamustassa 3dl lasissa olevan soijavahakynttilän värin ja tuoksun lisäksi saat valita kaksi isompaa kristallia, kristallihiput sekä "mausteet".

Soijavahakristalli

Kiiltävässä mustassa 3dl lasissa on myös soijavahasta tehty cluster-koriste, jonka värin saat itse valita, kuin myös itse kynttilän tuoksun ja pohjavärin.